Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

MSI Raider

Portabla prestandamonstret

MSI Raider är en serie gaminglaptops som kommer fullspäckade med prestanda, kvalitativa byggen, högupplösta skärmar och som även kommer i ett slimmat format samtidigt som de levererar bra kylning för de kraftfulla komponenterna.

Prestandan får vi från den senaste generationen processorer från Intel där du kan välja mellan en i7 eller en i9, dessutom kan du även välja mellan ett RTX 4070 eller ett RTX 4080. Så här snackar vi komponenter som med deras höga TDP kan trycka ut riktigt bra prestanda.

Fast bra komponenter är ju ingenting utan bra kylning, men här har MSI byggt in två stycken fläktar och 6 stycken heatpipes som kan kyla ner den upp till 250W totala TDPn som komponenterna kan trycka ut. MSI har även tänkt till i att inte göra laptopen för tjock utan behåller även ett relativt slimmat bygge med alluminiumchassi för den där extra lyxkänslan.

Vi har även upp till 64 GB i DDR5 RAM och upp till 2 TB gånger 2 så alltså 4 TB redan monterad i datorerna. Skärmarna kommer också med 240 Hz i uppdateringsfrekvens och hög bildupplösning så du inte missar en enda detalj i spelandet. Du får även detta i ett behagligt 16:10 format och alla skärmar kommer också med en bred färgrymd för att verkligen få ut fina färger från dessa IPS-paneler.

 

Med MSI Raider laptop får du verkligen en gamingupplevelse i toppkvalité med allt från deras RGB tangentbord från SteelSeries till Thunderbolt 4-kontakter och även riktigt kraftfulla komponenter som kan hantera alla senaste titlar.

Spana in vår videogenomgång för att veta mer om dessa premiumlaptops från MSI, alla produkter hittar du på länken nedan:Publicerad 2023‑02‑09, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter