Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

ZOWIE 25'' XL2566K

Skärmen för proffs

Vill du spela med samma skärm som professionella e-sportspelare spelar på? Då ska du spana in ZOWIE 25” XL2566K. Denna snabba skärm har fokus på att minska ghosting och man får möjligheten att trycka ut imponerande FPS i titlar som CS:GO.

ZOWIE 25” XL2566K använder sig av en TN-panel som har en responstid på 1 ms och levererar hela 360 Hz i uppdateringsfrekvens vilket med andra ord innebär en riktigt snabb skärm. Denna snabbhet ger dig alla de förutsättningar du behöver i tävlingsinriktade spel.

Skärmen har en klassisk design och du har även möjligheten att höja, sänka, tilta, vrida och dessutom kommer den med en pivot-funktion. Man får även med avtagbara paneler som går att fästa på sidan av skärmen för att stänga ute ljus. Foten är designad så att man kan placera både tangentbordet och musmatta så nära skärmen som möjligt och med rätt vinkel.

Denna skärm är för dig som är ute efter en skärm med hög uppdateringsfrekvens där en frame kan vara skillnaden på vinst och förlust. Spana in vår videogenomgång på denna skärm och du hittar produkten på länken nedan: Publicerad 2023‑03‑03, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter