Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Sony PlayStation VR2

Ett steg närmare the OASIS

Känner du att ditt PS5 varit lite ensam där hemma och hade behövt en vän? Då ska du kolla in Sony Playstation VR2, ett nytt VR-headset från Sony till Playstation 5.

Sony släppte sitt första VR-headset 2016 men sen dess har det ju hänt en hel del på VR-fronten och den största skillnaden är att man inte längre behöver ha en kamera eller sensorer i sitt rum för att den ska fungera. Dessutom har vi fått bättre upplösning och även en mängd extra funktioner för att göra VR-upplevelsen mer uppslukande.

VR-headsetet och handkontrollerna är minimalistiskt designade för att matcha ditt PS5. Headsetet har två justeringsmöjligheter, ett på huvudbandet och ett på själva ”glasögonen” där de även kommer med skydd omkring ögonen för att hålla borta ljus.

Handkontrollerna kommer med ett speciellt rundat utseende där dem behåller de klassiska Playstation-symbolerna på knapparna. Dessutom får vi funktioner såsom haptisk feedback för att öka inlevelsen ytterligare. Vi får även liknande feedback i form av vibration i headsetet för att även detta öka inlevelsen.

Per skärm har headsetet en upplösning på 2000 x 2040 som är på en färgrik OLED-panel som också är snabb med en uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz.

Sony Playstation VR2 tar verkligen vara på prestandan från PS5an och kommer även med extra funktioner för att göra VR-upplevelsen mer uppslukande. Om ni vill veta mer om detta headset så kolla då in vår video och sen hittar ni produkterna här nedan:Publicerad 2023‑03‑08, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter