Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Inet och Inferno Online ingår partnerskap

Ett krafttag för svensk gaming och e-sport

Sedan det stod klart att Inferno Online slår upp dörrarna för sitt nya gamingcenter i Göteborg har förväntningarna varit höga. Med plats för hela 200 högpresterande gamingdatorer är det helt klart en efterlängtad plats för Göteborgs gamers. I samband med intåget på västkusten går man också ihop med en av Sveriges ledstjärnor inom teknikåterförsäljning – Inet.

Tillsammans inleder man ett samarbete för att kraftsatsa på gaming och e-sport, med förhoppningen att skapa en naturlig och trygg samlingsplats för vad som nu är Sveriges största fritidsintresse bland unga. Samarbetet innebär även att Inet går in som retailpartner för Inferno Online på bred front, där en stor fördel ses vara båda parters närvaro i Sveriges tre största städer. Där Inferno Online finns, finns helt enkelt även Inet. Genom partnerskapet kommer Inet också att vara en aktiv sponsor för Inferno Onlines evenemang och tävlingar. På så sätt hoppas man bidra till att skapa en bättre upplevelse för både Inet och Inferno Onlines kunder.

”Det här partnerskapet ter sig helt naturligt för oss. Inte bara för att många av oss på Inet är just gamers – vi vill också öka tillgängligheten och främja gaming i Sverige. Vi tror att det kommer vara ett rejält lyft för våra kunder och ett bra sätt för oss att komma närmare dem. Vi har saknat en central plats i Göteborg att kunna möta våra kunder fysiskt för att visa upp det senaste inom teknik och gaming, så räkna med att se events och aktiviteter från oss under kommande året.” 
- Daniel Svensson, CMO Inet

”Gaming som fenomen växer för varje år och är i dag det överlägset största fritidsintresset bland ungdomar. Idag saknas dock naturliga samlingsplatser för detta community och vi vill bli den självklara mötesplatsen där gamers i alla åldrar kan spela, umgås och ha roligt tillsammans. Våra gäster har under många år skrikit efter ett Inferno Online i Göteborg och det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna öppna.”
- Viktor Ekberg, VD Inferno Online

Inferno Online öppnar 16 mars 2023 på Kungsportsavenyen 26.

Publicerad 2023‑03‑10, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter