Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Ett skepp kommer lastat

Corsair iCUE ELITE X & XT

Nu har Corsair släppt sin senaste serie av All-in-One-kylare som kommer i en mängd olika storlekar och välutrustade med RGB. Corsair har släppt sina nya iCUE RGB ELITE-kylare och de kommer i allt från simplare instegsmodeller (H100x & H60x) till spexiga modeller (CAPELLIX XT & LCD XT)med LCD-skärmar.

Instegsmodellerna heter H60x och H100x och de kommer i 120 mm eller 240 mm. Dessa kommer nu med RGB på både pumphuvud och fläktar där vi tidigare endast hittade vit LED på pumphuvudet. Fläktarna är SP120 ELITE RGB och kommer med en 3-pin adapter för att kunna styra RGBn via moderkortet.

Premiumalternativen vi hittar i denna serien är deras ELITE LCD XT och ELITE CAPELLIX XT, välj mellan en välupplyst CAPPELIX-modell med Corsairs snygga logga och få två extra pump caps för att byta utseende på pumphuvuduet. Eller vill du göra det mer personligt så ska du spana in ELITE LCD XT. Här får du en anpassningsbar skärm där du kan välja mellan en rad olika färdiginstallerade skärmar som kan visa upp temepratur och övrigt status på komponenter. Eller så kan du ladda upp din alldeles egna bild eller GIF för att visa upp dina bästa memes.

Publicerad 2023‑03‑14, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter