Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Cybenetics

Nytt certifikat för nätaggregat

Om du kikat på nätaggregatet på sistone, särskilt modeller med ATX 3.0, har du troligen stött på modeller med certifikat från Cybenetics. I den här videon går vi igenom vad Cybenetics är för något och varför deras certifikat är välkomna nyheter för dig som kund.

De goda nyheterna består nämligen i att Cybenetics utför fler tester och besvarar fler frågor än konkurrenterna som utfärdar 80 Plus-certifikat. Utöver att som 80 Plus testa effektiviteten vid tre givna belastningar testar de även exempelvis strömförbrukning vid standby och ljudnivå.

Cybenetics certifikat går i samma anda som 80 Plus, där de går från Bronze till Diamond, och om du håller över ett certifikat på våra produktsidor kommer du se den specifika produktens exakta mätvärden är. Därtill har de en separat gradering för ljudnivå, så att du får bekräftat om tillverkarens angivna ljudnivå stämmer eller inte.

Med andra ord är det både en ytterligare och mer rigorös kvalitetssäkring än den 80 Plus erbjuder, så att du som kund får fler verktyg att särskilja bra nätaggregat från bättre. Av den anledningen har flera av världens största nätaggregatstillverkare, så som Seasonic och Corsair, anammat deras certifikat – så att de på ett tydligt sätt kan belysa om deras produkter är bättre än andras.

Så håll utkik efter Cybenetics nästa gång du köper nätaggregat, så att du vet att du får en modell som presterar bra i alla led. Om du ska köpa nytt nätaggregat nu kan vi tipsa om att kika på modeller som är kompatibla med ATX 3.0, så att du får en framtidssäker modell som passar både dagens och framtidens grafikkort. Vi har samlat alla ATX 3.0-modeller via länken nedan.

Publicerad 2023‑03‑27, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter