Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Nothing Ear (2)

Nu på Inet

De efterlängtade Nothing Ear (2) är här och i denna videogenomgång går vi igenom dessa likväl Nothing Ear (stick) som kom ut 2022.

Nothing Ear (1) blev en riktig hit med sin lätta passform, unika utseende och ljudkvalité. Därför har många längtat efter en uppgradering och det är precis det vi nu har fått. Nothing Ear (2) kommer med en hel del uppgraderingar från tidigare generation, det största kanske är ljudkvalitén som förändrats och förbättrats nästan helt och hållet med sina sprillans nya hörlurselement som Nothing nu själva utvecklat. Dessa nya 11.6 mm Dual Chamber-element leverar en starkare och kraftfull bas och för bättrad kvalité överlag. Detta har också gett oss fler funktioner som nu anpassningsbar ANC som du kan ställa in i tre olika lägen och även automatiskt läge. Du kan nu även sätta upp en personlig ljudprofil samt få tillgång till en helt anpassningsbar EQ.

Kollar vi på utsidan så ser vi att laddningsetuiet har blivit mindre till storleken samtidigt som det behåller en bra batteritid som till och med lyckas ha förbättrats sen tidigare generation med nu 36 totala timmar i batteritid och 22.5 timmar med ANC aktiverat (med fodralet)

I videogenomgången spanar vi också in Nothing Ear (stick) för er som är ute efter en annan passform. Dessa hörlurar kommer inte med silikontoppar utan har istället en mer rundad passform som kommer hänga i örognen. Dessutom kommer de med ett helt annat laddningsetui med form av en cylinder som man vrider på för att få ut lurarna på ett unikt vis.

Spana in vår videogenomgång på dessa lurar för att se om Nothing Ear (2) eller (stick) är dina nästa hörlurar:

Publicerad 2023‑03‑28, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter