Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Acer Predator Helios (2023)

Hög prestanda, Mini LED och fyra års garanti på menyn

Acer Predator Helios är en serie gaminglaptops utrustade med högpresterande komponenterna, påkostade kyllösningar och robusta byggen. I den här videon går vi igenom vad som är nytt för årets modell.

Vid lansering erbjuder vi fyra versioner av nya Predator Helios, som alla är utrustade med 32 GB DDR5-minne och Intels högpresterande laptopprocessor Core i9 13900HX. Den bjuder på höga frekvenser och hela 24 kärnor, för suverän prestanda för såväl gaming som produktivitet.

Till det kan vi välja på NVIDIA GeForce RTX 4070 eller RTX 4080, som båda erbjuder gott om prestanda, suverän energieffektivitet och stöd för nya funktioner som DLSS 3.0. För att se till att processorerna och grafikkorten kan sträcka på benen har Acer valt att använda rejäla kylanordningar och flytande metall, vilket möjliggjort rejäla strömbudgetar för grafikkorten.

Utöver hög prestanda bjuder nya Helios också på otroligt trevliga skärmar med QHD+ och bildformatet 16:10. Vi kan välja på med eller utan Mini LED, där vi med det Mini LED får upp till hela 250 Hz i uppdateringsfrekvens, en färgrymd om 100% DCI-P3, ljusstyrka på hela 1 000 cd/m², stöd för HDR 1000 och adaptiv synkronisering i form av G-Sync.

En enorm bonus med årets Predator Helios-modeller är också att de kommer med hela fyra års garanti, vilket är oerhört trevligt att se. I jämförelse med tidigare modeller har vi dessutom kraftfullare anslutningar på baksidan av laptopen, så att den passar ännu bättre som en desktopersättare.

Se gärna vår videogenomgång av Predator Helios (2023) i galleriet här ovanför, och spana sedan in våra olika modeller via länken nedan.
Publicerad 2023‑04‑07, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter