Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

ASUS ROG Phone 7

Den perfekta gamingtelefonen?

ASUS nya flaggskepp för gaming är här.

Detta är ROG Phone 7 Ultimate. Helt enkelt en ultimat gamingtelefon med prestanda som ger dig en fantastisk spelupplevelse. Med Qualcomms senaste Snapdragon 8 Gen 2 processor och Adreno 740 som grafikkrets kan du inte få så mycket bättre hårdvara i en telefon gjord för att spela. Internminnet med upp till 16GB LPDDR5X matchar gamingdatorer när det kommer till mängd RAM-minne, och lagringen på 512GB är den snabbaste som finns på marknaden nämligen UFS4.0.

För att kyla CPUn och GPUn från Qualcomm har ASUS utvecklat en vapor chamber-kylare som effektivt håller nere temperaturen på telefonen så att du inte blir varm om händerna när du spelar. Du kan även använda ROG Phone 7 tillsammans med nya AeroActive Cooler 7, en aktiv kylare men inbyggd fläkt, RGB-belysning och hubb där du kan koppla in både laddare och hörlurar eller gamingheadset.

ASUS Replublic of Gamers-mobil har även skärmen för att matcha komponenterna som sitter på insidan. För att visa upp dom senaste spelen i höga framerates har ROG Phone 7 en 6.78" AMOLED-skärm i högre upplösning än Full HD, en uppdateringsfrekvens på 165Hz och ljusstyrkan når upp till hissnande 1500 nits.

För att få den bästa spelupplevelsen har ASUS även höjd skärmens sampling rate till nya nivåer. Skärmens läser av touch-sensorerna i 720Hz vilket gör att responstiden kan mätas till bara 23 millisekunder. Samtidigt ligger responstiden på själva skärmen på ultralåga 1ms.

Allt detta gör ASUS ROG Phone 7 & ROG Phone 7 Ultimate till en mobiltelefon som är prefekt för gaming, men det är även en telefon som funkar i vardagen, även för dig som inte är gamer på heltid. Med ett batteri på 6000 mAh och 65W snabbladdning via både standarden PD 3.0 och QuickCharge QC 5.0 kan du vara säker på att telefonen håller batterinivån hela dagen, trots en stor och vacker skärm.

ROG Phone 7 är dessutom inte särskilt stor och får enkelt plats i fickan samtidigt som den väger in på endast 239 gram. En relativt låg vikt när det kommer till gamingtelefoner. Telefonen är även perfekt balanserad viktmässigt vilket gör det bekvämt att använda den under långa gamingsessioner.

Kolla gärna på vår videogenomgång av ASUS ROG Phone 7 Ultimate i den snygga vita färgen och de blåa detaljerna. Vill du kika närmare på både den vanliga versionen eller spana in Ultimate-versionen så kan du göra det här nedan.Publicerad 2023‑04‑14, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter