Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Hyper på studiobesök

Läckra tillbehör till Apple, och mer

I den här videon pratar vi om Hyper, en tillverkare som gjort sig känd för att erbjuda högkvalitativa hubbar och tillbehör som primärt är gjorda för Apple-produkter, men som i många fall också kan användas med andra datorer, mobiler och surfplattor.

Hyper är omtyckta inte bara för att de gör produktspecifika tillbehör som gör livet enklare med många iMacs, iPads och MacBooks – utan också för att de designar sina produkter så att de passar in i Apples formspråk. Med andra ord kan du i regel vänta dig elegant design och gott om aluminium, utöver fiffig funktionalitet.

För att belysa Hyper har vi gjort en snabb video med några av deras mest populära produkter från vårt sortiment, där vi har med en kraftfull laddare, två funktionsrika hubbar och en prisvärd webbkamera.

Den kraftfulla laddaren heter HyerJuice Desktop Charger och är tänkt att ge dig som har flera enheter som laddas över USB-C en smidig laddare för allesammans, samtidigt. Här får vi nämligen en total effekt på hela 240W, fördelar på fyra USB-C-anslutningar som alla klarar upp till 100W styck. Perfekt för dig som exempelvis har en laptop, surfplatta och mobil som du vill kunna ladda med full effekt samtidigt.

De två USB-hubbarna i HyperDrive-serien kommer dessvärre inte göra intergalaktiskt resande möjligt, men de ger dig ett smidigt sätt att öka på antalet anslutningar till din MacBook eller PC.

HyperDrive Duo 10-in-1 ger dig som har en MacBook, Windows PC eller Chromebook med en USB-C-port med Thunderbolt 4, USB4 eller USB 3.0 eller nyare med DP Alt Mode, PD och SMI InstanView tillgång till hela tio anslutningar över en enda kabel. Bland dem hittar vi trådbundet nätverk, dubbla HDMI med stöd för 4K och en USB-C med PowerDelivery upp till hela 100W.

HyperDrive Duo Pro är en lite annorlunda utformad hubb med Thunderbolt 4. Det som gör den speciell är att den kan anslutas direkt på många MacBook-datorer, som en förlängning av laptopens anslutningar på sidan. Även om denna kanske gör sig allra bäst för det användningsområdet så är det i grund och botten en vanlig hubb du kan ansluta med kabel, för dig som vill ha fler anslutningar och en MicroSD-kortläsare på ett smidigt sätt.

Vi har ett gediget sortiment hubbar och tillbehör från Hyper. Spana gärna in vad vi har att erbjuda via länken här nedanför.

Publicerad 2023‑04‑26, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter