Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video – Phanteks NV7

Det ultimata chassit?

Phanteks NV7 har landat och vi passade på att bygga en rejäl dator med Phanteks D30-fläktar samt deras kylare Glacier One. Detta full tower-chassi bjuder på stora härdade glaspaneler som möts sömlöst för att maximera exponeringen av ditt bygge.

Vi hittar även en hel del smarta och unika lösningar för att maximera utrymmet och få chassit att se så stilrent ut som möjligt. Bland annat monteras nätaggregatet i toppen av chassit bakom ett höljde strax över moderkortsplåten. Vi ser även att chassit kommer på en lutning för att ge stor luftspalt under chassit. Sedan har vi även gott om utrymme för radiatorer och fläktar där NV7-chassit bjuder på hela 4 radiatorplatser eller totalt 12 fläktplatser.

Vi har många avtagbara paneler både när det kommer till fläktpaneler och paneler bak i bygget vid kabelhanteringen så att du ska kunna anpassa chassit utifrån dina behov. Chassit är stort och rymmer enkelt ett 40-serie kort eller en spexig custom loop.

Ja, Phanteks NV7 har verkligen imponerat oss med både sin byggkvalité och många lösningar för ett snyggt och stilrent bygge. Spana in vår videogenomgång för att veta mer om detta chassi och du hittar produkten i länken nedan:Publicerad 2023‑05‑10, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter