Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet på Computex - Dag 2

Inet på Computex - Dag 2

Besök hos Hyte, nya ekosystemet Corsair Link och snygga Terra från Fractal Design

Idag inledde vi dagen med ett besök hos Hyte som hade två riktigt spännande nyheter. Den första av dem heter Nexus Link och är en samlad lösning för att styra all din RGB, mer om det senare, och deras nya AIO-kylare Thicc Q60. Det som är spännande med Thicc Q60 hörs i namnet, det är nämligen den tjockaste AIO-kylaren på marknaden och ska enligt Hyte också bli en av de allra mest högpresterande. Men utöver att vara ett potentiellt prestandamonster är den också bestyckad med en 5” stor IPS-panel på pumphuvudet, som påminner om en mobil i utseende och storlek. Ruskigt imponerande grejer från Hyte, vi ser fram emot att få testa dem närmre.

Efter Hyte besökte vi Corsair, som visade upp det nya ekosystem Corsair Link. Med Link gör de om styrningsprogrammet iCUE från grunden och strömlinjeformar både hur du bygger och hur du styr din dator, med oerhört imponerande resultat. Nu kan man med en liten styrdosa och en enda kabel kedjakoppla upp till sju fläktar eller tillbehör, och all ström, data och rapportering sker via den enda kabeln. Styrenheten kan husera två kedjor om sju tillbehör, så det är otroligt enkelt att bygga ett mer avancerat system med Corsair Link än det någonsin varit med iCUE tidigare. Oerhört välkommet, oerhört imponerande.

Därtill visade de upp de nya minnena Dominator Titanium, entusiastmodeller med skyhög prestanda och utbytbar topp.

Sist men absolut inte minst besökte vi också våra svenska grannar Fractal Design när de presenterade det nya ITX-chassit Terra för världen. Vi passade på att prata lite med deras produktansvariga, men vi siktar även på att göra mer innehåll med Terra när vi är hemma i Sverige igen. Håll utkik efter det och efter andra nyheter från mässan, som vi rapporterar om i alla våra kanaler.

Missa inte att följa oss – vi uppdaterar dagligen i alla våra kanaler. Du hittar dem nedan:

En liten tillbakablick från när vi var på plats senast hittar du under #computex2019

Publicerad 2023‑05‑31, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter