Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Kom igång med din QNAP NAS

Vad du skall tänka på och hur man gör

QNAP, en framstående tillverkare av nätverkslagringsenheter, har introducerat sin senaste serie NAS-enheter som syftar till att tillhandahålla en pålitlig och säker lösning för att skydda och lagra värdefulla filer och dokument i dagens digitala era.

En av de imponerande modellerna i QNAPs nya utbud är TS 462-TG. Denna NAS-enhet levereras med fyra hårddiskplatser som ger användarna möjlighet att bygga upp en pålitlig och skalbar lagringskapacitet. Dessutom erbjuder den två M.2 SSD-platser för snabb cachelagring och förbättrad prestanda. Med möjligheten att uppgradera RAM från 2 GB till upp till 16 GB kan användarna anpassa enheten efter sina specifika behov.

För att säkerställa att användarna väljer rätt hårddiskar till sina NAS-enheter rekommenderas de att leta efter diskar som är specifikt märkta som "NAS-diskar" eller "Serverdiskar". Dessa diskar är särskilt utformade för att möta kraven för pålitlig lagring i NAS-miljöer. Dessutom är det en god praxis att välja olika modeller, versioner eller batcher av hårddiskar för att minska risken för att flera diskar skulle kunna krascha samtidigt.

Att komma igång med en QNAP NAS är enkelt och smidigt. Genom att packa upp enheten, installera hårddiskarna och ansluta den till nätverket kan användarna snabbt komma igång. Med hjälp av QNAPs programvara, Qfinder Pro, kan NAS-enheten hittas i nätverket, och efter inloggningsprocessen kan användarna få åtkomst till sina filer.

För att förbättra användarupplevelsen och göra det enklare att visa bilder och videor från en QNAP NAS på mobila enheter, rekommenderas användare att installera Qfile-appen på sina smartphones eller surfplattor. Qfile-appen möjliggör sömlös bläddring och åtkomst till filer som lagras på NAS-enheten. Detta ger användarna möjlighet att snabbt och enkelt dela och visa sina bilder och videor med nära och kära oavsett plats. Genom att kombinera Qfile-appen med QNAP NAS erbjuds användarna en integrerad lösning för smidig åtkomst till lagrade filer och enkel delning av media samtidigt som du kan vara säker att dina filer är säkra från utomstående.

För att dra ännu mer nytta av sin QNAP NAS kan användare skapa ett QNAP-konto. Genom kontot kan man enkelt dela och visa bilder från mobilen samt konfigurera myQNAPcloud för fjärråtkomst. För mer avancerade användare finns möjlighet att installera tredjepartsprogram och använda funktioner för automatisk säkerhetskopiering.

Med QNAPs nya serie NAS-enheter får användare tillgång till pålitlig och säker lagring för sina viktiga filer. Oavsett om det gäller att skydda personliga foton och videor eller att säkerhetskopiera värdefullt företagsdata, kan QNAP NAS vara den perfekta lösningen. För mer information om QNAPs NAS-enheter och relaterade tillbehör, inklusive länkar till NAS-diskar och So-Dimm RAM, kan du klicka på länkarna nedan.Publicerad 2023‑06‑07, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter