Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Ultrawide nu med OLED

Samsung Odyssey G9 OLED

Samsung har återigen imponerat på gamingvärlden med lanseringen av deras senaste skärm, Samsung Odyssey G9 OLED. Denna imponerande skärm, utrustad med Samsungs nya QD-OLED-teknik, erbjuder en bred 32:9-aspektförhållande och en välvd panel på 49 tum.

Utseendemässigt är Samsung Odyssey G9 OLED elegant med sin silvriga baksida och anpassningsbara RGB-lampa vid fotfästet. Skärmens stadiga och högkvalitativa fot ger stabilitet, även om det kan uppstå någon vibration vid skakningar. Trots sin enorma storlek är skärmen otroligt tunn tack vare OLED-tekniken.

Funktionalitetsmässigt erbjuder skärmen två HDMI 2.1-portar (varav en är mikro), en DP 1.4-anslutning och USB-hubbar. Den har inbyggda högtalare som ger imponerande ljudkvalitet samt smarta funktioner som använder sig av Tizen OS. Medföljande Samsung-fjärrkontroll erbjuder enkel navigering och stöd för röstkommandon.

Samsung Odyssey G9 OLED har justerbar tilt och höjd samt vesafäste för montering på arm eller stativ. Skärmens prestanda är imponerande med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och en låg GTG-svarstid på 0,03 ms. Den välva panelen på 1800R ger en mer engagerande spelupplevelse, och den nya QD OLED-tekniken med Neo Quantum Processor Pro-chippet levererar förbättrad färgåtergivning och svärta.

Med en 1440p-upplösning, bred färgrymd och utmärkt kontrast, ger Samsung Odyssey G9 OLED en fantastisk bildkvalitet. Trots att den inte erbjuder 4K-upplösning, är den snabba uppdateringsfrekvensen och upplösningen perfekt för en helt uppslukande spelupplevelse.

Sammanfattningsvis är Samsung Odyssey G9 OLED en imponerande uppgradering från tidigare modeller. Denna ultrabreda gamingskärm erbjuder enastående specifikationer och smarta funktioner för en maximal spelupplevelse. Med sin stilrena design, anpassningsbara RGB-belysning och flexibla placering är den ett utmärkt val för seriösa gamers.

För att veta mer om nya Odyssey G9 OLED kan du spana in vår videogenomgång. Produkten hittar du på länken nedan:

Publicerad 2023‑06‑21, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter