Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Video: ASUS Zenfone 10

Ett kompakt flaggskepp

ASUS har lanserat Zenfone 10, den senaste generationen av sin populära smartphone-serie. Med förbättringar jämfört med tidigare modeller behåller den den kompakta designen som tilltalar användare som föredrar mindre telefoner.

Skärmen på 5,9 tum har hög upplösning och en imponerande uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Ljusstyrkan har också förbättrats och når nu upp till 1100 nits. Dessutom har färgrymden utökats till över 100% i både sRGB och DCI-P3.

Zenfone 10 kommer med en ny Snapdragon 8 Gen 2-processor och erbjuder upp till 16 GB RAM-minne av typen LPDDR5X. Lagringskapaciteten har uppgraderats och telefonen kan nu ha upp till 512 GB minne med stöd för UFS 4.0.

Den är tillgänglig i flera färger, inklusive Aurora Green, och har en baksida gjord av miljövänligt bioplastmaterial som ger ett grynigt och greppvänligt ytskikt. Telefonen behåller två stora kameror på baksidan och en integrerad selfiekamera på framsidan.

Andra egenskaper inkluderar bevarandet av hörlursuttaget, stöd för snabbladdning med en 30 W-laddare, IP68-vattenbeständighet, dubbla simkort och ett stort 4300 milliamperetimmars batteri. Det nya här är att den nu även har stöd för 15 W trådlös laddning.

Kamerorna har uppgraderats med en förbättrad selfiekamera på 32 MP och bättre stabilisering för rörliga bilder tack vare den 6-axliga hybridstabiliseringen gimbal 2.0. Det finns också möjlighet att fota i RAW-format för att fånga minsta detaljer.

Zenfone 10 levereras med förbättrade högtalare och ger en behaglig upplevelse av video och spel tack vare den färgstarka skärmen. Den har även en ny integrerad ZenTouch för snabb inloggning och användning av fingeravtryck på startknappen.

Telefonen levereras även med ett tåligt mobilskal för att skydda de stora kamerorna. Zenfone 10 riktar sig till användare som vill ha en kompakt och kraftfull mobil med bra prestanda, bildkvalitet och batteritid till ett förmånligt pris.

Med uppgraderad processor, RAM och kamerastabilisering har ASUS levererat imponerande förbättringar i Zenfone 10.

Publicerad 2023‑06‑30, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter