Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Perfekt för plugget

ASUS VivoBook 15X OLED D515

ASUS presenterar Vivobook 15X OLED D515, en stilren och mångsidig arbetslaptop som erbjuder kraftfull prestanda och en imponerande OLED-skärm. Med en Ryzen 7-processor, alternativt Ryzen 5 för olika behov, levererar denna laptop snabbhet och smidighet för multitasking och daglig användning.

Med 16 GB RAM, varav ena stickan är uppgraderingsbar SO-DIMM har laptopen ett maxminne på 24 GB. Användare kan därför räkna med tillräckligt med minne för att hantera olika arbetsuppgifter och projekt.

ASUS Vivobook 15X OLED D515 har en FHD OLED-panel med djupa kontraster och bred färgrymd, vilket ger enastående visuell kvalitet. HDR True Black 500-teknologi förbättrar upplevelsen vid film- och videovisning samt arbete med färgkänsliga projekt.

Dess stilrena alluminumchassi ger en elegant design och ett snyggt utseende. Med en numpad, stor pekplatta och fingeravtrycksläsare erbjuder den också användarvänlighet och snabb inloggning.

Trots sin bärbara design har ASUS Vivobook 15X OLED D515 en imponerande batteritid på upp till 12 timmar, tack vare sitt 50Wh-batteri. Dessutom medföljer en liten men kraftfull nätadapter på 45W för snabb laddning och tillräckligt med ström för daglig användning.

För anslutningsmöjligheter har den flera portar, inklusive en HDMI 1.4 för extern skärm och totalt 4 USB-portar (3 x USB 3.2, 1 x USB-C). Den har även en inbyggd 720p-kamera med webbkamerasköld för användarens integritet.

ASUS Vivobook 15X OLED D515 är en pålitlig arbetslaptop som klarar av krävande uppgifter utan problem. Med sin kraftfulla processor och generösa mängd RAM ger den en snabb och smidig upplevelse för vardagssurf eller arbete. Dess imponerande OLED-skärm garanterar en behaglig visuell upplevelse för film och video.

Sammanfattningsvis är Vivobook 15X OLED D515 en idealisk bärbar dator för dem som behöver extra kraft för att hantera jobbet, surfa hemma eller studera. Med sin kombination av prestanda, design och skärmtid möter den behoven hos användare i olika arbetsmiljöer.

Publicerad 2023‑07‑03, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter