Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Routrar från Keenetic

Prisvärda routrar för sömlös anslutning

Keenetic, en ledande tillverkare av Wi-Fi routrar, har tagit sig an utmaningen att skapa ett prisvänligt Wi-Fi-nätverk i hemmet utan att kompromissa med prestanda. Med deras senaste routrar, inklusive modellerna Hero, Hero 4G+ och Hopper, erbjuder Keenetic innovativa funktioner som gör det möjligt för användare att njuta av en sömlös och pålitlig anslutning överallt i hemmet.

Den mest anmärkningsvärda funktionen som Keenetic routrar erbjuder är stöd för mesh-nätverk. Med mesh-tekniken kan användare enkelt förlänga Wi-Fi-signalen i hela hemmet genom att lägga till extra enheter, vilket eliminerar tråkiga döda zoner och ger en stark signal även i avlägsna hörn.

En annan viktig aspekt är routrarnas stöd för den senaste säkerhetsstandarden, WPA3. Med denna standard blir Wi-Fi-nätverket skyddat genom avancerad kryptering och förbättrad användarautentisering. Användare kan känna sig trygga med att deras data är säkra och skyddade mot obehörig åtkomst.

Keenetic routrar är också utrustade med IntelliQoS, en intelligent funktion som optimerar nätverksprestanda när man streamar video. Genom att automatiskt buffra videodata på enheter som är anslutna till routern, garanteras en jämn och störningsfri strömning av filmer och TV-program.

Med stöd för Mu-mimo-teknik kan Keenetic routrar hantera flera enheter samtidigt, vilket ger snabb och stabil anslutning även när många enheter är anslutna till nätverket samtidigt.

För avancerade användare erbjuder Keenetic även flexibilitet och anpassningsbarhet. Modellen Hero har till exempel en SPF-port som möjliggör anslutning till en optisk kabel.

Installation och hantering av Keenetic routrar är enkla och användarvänliga tack vare den intuitiva mjukvaran och den tillhörande appen. Dessutom finns det stöd för OpenVPN, vilket ger användarna möjlighet att säkert komma åt sitt hemnätverk från avlägsna platser.

Keenetic har verkligen satt fokus på att erbjuda prisvärda routrar som levererar hög prestanda och enkelhet för att skapa ett starkt och pålitligt hemnätverk. Med funktioner som mesh-nätverk, WPA3-säkerhet, IntelliQoS och Mu-mimo-teknik, är Keenetic routrar ett pålitligt val för att uppnå en problemfri Wi-Fi-upplevelse i hela hemmet.

Ovanför finns videon och nedan finns mer information om alla produkter från Keenetic


Publicerad 2023‑07‑04, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter