Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Nothing Phone (2)

Större är bättre?

Nothing Phone (2) är tillbaka med en mängd förbättringar och innovationer. Denna nya generation tar med sig ett antal förbättringar och innovationer jämfört med sin föregångare.

Nothing Phone (2) behåller den unika och moderna designen från sin föregångare, men nu i en mörkgrå färg. Den transparenta baksidan och glyph-interfacet har fler dioder än tidigare och har delats upp i mindre segmenteringar för ökad anpassningsmöjlighet. Den har också fått rundade kanter och förfinade detaljer på baksidan för en bättre touch och greppkänsla.

Skärmen på Nothing Phone (2) har blivit något större, mäter upp till 6.7", med samma höga bildupplösning och uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Skärmen har också förbättrad ljusstyrka på upp till 1600 nits och tunnare kanter för att maximera skärmutrymmet på framsidan. Telefonen använder fortfarande Android, specifikt Android 13, och har ett anpassat utseende med unika Nothing Widgets.

På prestanda- och funktionalitetssidan har Nothing Phone (2) fått en stor uppgradering. Den kommer nu med en Snapdragon 8+ Gen 1-processor och uppgraderad grafikprocessor. Den har också 12 GB RAM och finns i varianter med 256 GB och 512 GB lagring. Batterikapaciteten har ökats till 4700 milliamperetimmar och den har snabbladdning på 45W samt trådlös laddning på 15W. Den har även stöd för 5W reverse charging för Nothing ear-lurar.

Kameran på Nothing Phone (2) har fått uppgraderingar med en större och bättre Sony-sensor samt förbättrad mjukvara. Den har avancerad HDR för skarpare färger och tydligare kontraster. Den kan filma i upp till 4K 30 FPS och har en ultra vidvinkelkamera med 50 MP upplösning. Selfiekameran har också uppgraderats med en dubbelt så stor sensor och erbjuder 32 MP för högupplösta selfies.

Nothing Phone (2) kommer också med förbättrad Glyph Interface, som är en samling av LED-lampor på baksidan för notifikationer och ringsignaler. Den nya versionen är mer segmenterad och har fler dioder för ytterligare anpassningsmöjligheter. Det finns även möjlighet att favorisera aviseringar från specifika appar och använda lampan som en batteriindikator vid laddning.

Sammanfattningsvis erbjuder Nothing Phone (2) spännande förbättringar och innovationer jämfört med sin föregångare. Den har uppgraderad prestanda, förbättrad design och premiumkänsla. Kamerorna har fått bättre sensorer, skärmen är större och ljusstarkare, och Glyph-interfacet har fler anpassningsmöjligheter.

Nothing Phone (2) finns nu på Inet:


Publicerad 2023‑07‑13, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter