Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Heta nyheter från Samsung

Samsung Galaxy Z Flip5, Z Fold5, Watch6 och Watch6 Classic

I den här videon presenterar vi de senaste nyheterna från Samsung för 2023. Fokus ligger på Galaxy Flip, Fold och de nya Galaxy klockorna.

Galaxy Z Flip och Fold har nått sin femte generation och fortsätter imponera med förbättringar där Galaxy Z Flip5 nu har en imponerande 3,4-tums AMOLED-skärm på baksida. Den stora skärmen erbjuder upp till 120 Hz och 1500 nits ljusstyrka. En ny Flex Hinge design gör att telefonen blir platt när den är stängd. Prestandan förbättras med Snapdragon 8 Gen 2-processor, 8 GB RAM och upp till 512 GB lagring. Kameran har fått mjukvaruuppdateringar som förbättrar skärpa och kvalitet.

Galaxy Z Fold5 erbjuder en imponerande 7,6-tums AMOLED-skärm när den viks upp. Telefonen har samma processor som Flip, 12 GB RAM och upp till 1 TB lagring. Designen är tunnare och mer platt vid stängning, med samma imponerande kamera.

De nya Galaxy klockorna kommer i två varianter: Watch6 och Watch6 Classic. Classic-modellen har rostfritt stål och ett roterande skrollhjul, medan Watch6 har en aluminiumkonstruktion och touchskrollning. Båda erbjuder en ljusare och större skärm jämfört med tidigare modeller, upp till 2000 nits ljusstyrka. Uppdaterat band gör det enkelt att byta.

Sammanfattningsvis har Samsung lyckats förbättra de populära Flip- och Fold-modellerna genom större skärmar, bättre kamerafunktioner och ökad prestanda. De nya klockorna Watch6 och Watch6 Classic har också fått förbättringar med ljusstarkare skärmar och enkla bandbyten.

Ovanför finns videon och nedan finns mer information om alla nya produkter från Samsung.Publicerad 2023‑08‑22, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter