Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Premiumfunktioner till ett överkomligt pris

Roborock Q Revo

Idag presenterar vi Roborock Q Revo, en robotdammsugare som erbjuder en imponerande sugkraft, snurrande moppning, självtömning och LiDAR-baserad navigation med förmåga att undvika nya hinder. Den kommer i både svart och vitt, vilket gör att den smälter in perfekt i ditt hem. Men det är inte bara dammsugaren som är imponerande – även laddningsstationen sticker ut som den mest eleganta vi sett hittills, och den överträffar till och med sin föregångare, S8.

När vi tittar på specifikationerna ligger Roborock Q Revo nära premiumalternativet S8 Pro Ultra. Den har en sugkraft på 5500 PA, 60 W effekt, och ett balanserat läge som håller ljudnivån på upp till 63 dB. Dammbehållaren rymmer 350 ml, medan vattentanken rymmer 80 ml – den största skillnaden gentemot dyrare alternativ. Men det finns en smart lösning: laddningsstationen förlänger moppningstiden med en 5 liters vattentank som täcker upp till 400 kvadratmeter golvyta. Stationen har även en tank för smutsigt vatten och en dammpåse som töms automatiskt, vilket gör dammsugaren underhållsfri i upp till 7 veckor.

Roborock Q Revo är inte bara kraftfull, den är också skonsam mot ditt golv med sina repsäkra hjul och gummi-borstar som anpassar sig till ojämna ytor. Dess tysta drift gör att du kan låta den arbeta även när du är hemma.

En unik funktion är moppningen med två roterande trissor istället för en vibrerande trasa, vilket ger en effektivare rengöring. När dammsugaren känner av en matta, lyfter den automatiskt moppen upp till 7 mm för att undvika blöt rengöring. Den kan även återvända till stationen för att torka moppen innan den fortsätter att rengöra.

Roborock Q Revo använder samma avancerade navigationsteknik som S8 Pro Ultra, inklusive LDS Lidar och 3D-strukturerat ljus. Den kan kartlägga flera våningar och undvika föremål som normalt inte finns på golvet. Användaren kan enkelt ställa in "no-go zones" i appen för att anpassa rengöringen.

Via appen kan du också skapa rengöringsrutiner och styra enheten med röstkommandon genom Google Home eller Alexa. Roborock Q Revo är användarvänlig och kräver minimalt underhåll, särskilt med den självtömmande funktionen.

Sammanfattningsvis är Roborock Q Revo ett utmärkt val för de som vill ha premiumfunktioner till ett överkomligt pris. Den enda kompromissen är den något mindre vattenbehållaren, vilket kan innebära fler påfyllningar för större hem. Men med den stilfulla laddningsstationen är detta en robotdammsugare som inte bara håller ditt hem rent utan också ser bra ut medan den gör det.

Ovanför finns videon och nedan finns mer information om nya Roborock Q Revo.


Publicerad 2023‑09‑08, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter