Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

MSI Stealth 14 & 16 Studio

Stilrena gaminglaptops

MSI har återigen visat sin styrka på den bärbara datorfronten med MSI Stealth 14 och 16 Studio. Dessa datorer är perfekta för användare som kräver både kraft och stil i en kompakt formfaktor.

De kommer dessutom med en Nvidia Studio verifiering, vilket garanterar optimerad prestanda för både spel och produktivitetsapplikationer. Det är en viktig funktion för dem som behöver klara av krävande uppgifter som grafisk design och video redigering samtidigt som de vill ha en bra spelupplevelse.

Designen på MSI Stealth 14 och 16 är elegant och modern med sin nedtonade mörkblåa färg och matta yta. Chassit, som är tillverkat av magnesium-aluminium, ger en känsla av lyx och hållbarhet. MSI har verkligen lyckats skapa en bärbar dator som kan glänsa både i en professionell arbetsmiljö och i en gamingsetup.

Skärmarna på dessa laptops är en fröjd för ögat med hög upplösning och färgrikedom. 14-tums modellen har en imponerande QHD+ upplösning medan 16-tums modellen tar det ett steg längre med UHD+ upplösning. Oavsett vilken modell du väljer, kommer du att njuta av skarpa bilder och livfulla färger tack vare IPS-panelerna och den breda färgrymden på 100% DCI-P3.

Under huven hittar du kraftfulla komponenter, inklusive Nvidia RTX 4070-grafik, 32 GB DDR5-minne och en 13:e generationens Intel-processor. Denna imponerande hårdvara gör det möjligt att hantera krävande uppgifter och de senaste spel med lätthet.

Sammanfattningsvis är MSI Stealth 14 och 16 bärbara datorer imponerande val för användare som behöver både prestanda och portabilitet. Med sin Nvidia Studio verifiering, högupplösta skärmar och kraftfulla komponenter är de redo att möta kraven från både gaming och produktivitet. Oavsett om du är en innehållsskapare eller en hardcore-gamer har MSI något att erbjuda med dessa två imponerande laptops.

Du hittar datorerna på länken nedan och kolla in vår videogenomgång för att veta mer.


Publicerad 2023‑09‑22, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter