Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Gör ditt hem smartare

med Aqara

Aqara, en framstående aktör inom smarta hemprodukter, erbjuder en bred palett av enheter som förbättrar och automatiserar ditt hem. I denna översikt kommer vi att fokusera på G3 Camera Hub och dess tillbehör samt Aqaras smarta videodörrklocka.

G3 Camera Hub fungerar som både en övervakningskamera och en central enhet för att aktivera automatiserade åtgärder inom ditt smarta hem. Installationen är enkel, och styrningen sker via Aqara Home-appen.

Funktionerna i G3 Camera Hub inkluderar möjligheten att reagera på handgester för att styra andra enheter, följa rörelser i rummet och registrera ansikten för att aktivera anpassade åtgärder. Den fungerar även som en central navpunkt för andra Aqara-enheter.

Aqara erbjuder ett utbud av sensorer med olika användningsområden, inklusive luftfuktighets- och temperatursensorer, vibrationsdetektorer och dörr- och fönstersensorer. Dessa sensorer kan integreras med G3 Camera Hub för att möjliggöra fjärrövervakning och kontroll via mobilappar.

För dem som inte behöver en kamerahubb finns närvarosensorer som kan användas för att känna av rörelse och aktivera åtgärder baserat på var personer befinner sig i ett rum. Dessa sensorer använder radarteknik för att identifiera rörelse och kan anpassas för att täcka olika zoner i ett rum.

Aqara erbjuder även en mångsidig fjärrkontrollskub som möjliggör styrning av olika enheter och funktioner i ditt hem, från belysning till rullgardiner.

Slutligen, G4-videodörrklockan är en smart lösning för att hålla koll på besökare. Den gör det möjligt att kommunicera med besökare via en mobilapp och kan även integreras med andra Aqara-enheter för att aktivera anpassade åtgärder.

Aqaras produkter ger en omfattande och anpassningsbar upplevelse för att göra ditt hem smartare och mer bekvämt. Spana in vår videogenomgång för ytterligare information om Aqara:


Publicerad 2023‑09‑26, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter