Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
5 st bilder och 0 st videor.

Changelog Inet.se

Nyheter och förändringarna på hemsidan

Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra Inet.se och har under året gjort flera stora förändringar, så som att göra hela hemsidan bredare, gjort trädmenyn valbar, byggt om produktsidorna, uppdaterat vår header (längst upp på sidan) och gjort om ”Min sida” från grunden.

Nu har vi samlat på oss ett gäng nya uppdateringar vi skulle vilja dela med oss av:


1. Uppdaterad design på https://www.inet.se/kampanjer

För att göra det enklare att hitta alla våra kampanjvaror har vi byggt om kampanjsidan helt. Nu visar vi som mest endast de fem första aktiva kampanjerna, och för att kunna se de resterande har vi lagt till en ”Visa fler”-knapp. Nedanför de aktiva kampanjerna samlas automatiskt alla produkter med någon typ av kampanj, alltså både nedsatta produkter och produkter med något inkluderat vid köp. Till det har vi både fritextsök och kategorifiltrering, så att du enkelt kan se om vi har något erbjudande på just det du är ute efter.


2. Lagersaldo på förbokningsbara produkter

Nu visar vi hur många av en förbokningsbar produkt vi har tillgängliga, förutsatt att vi redan fått in varan i lager och kan visa saldot. Det här saldot fungerar precis som vårt vanliga saldo, att det uppdaterats direkt efter att en beställning lagts.


3. Uppdaterad jämförelsefunktion på produktsidorna

För att göra det enklare och tydligare att jämföra produkter har vi nu både uppdaterat produktsidorna och jämförelsesidan. På produktsidan har vi nu bättre filtrering och tydligare visuell feedback på de valda produkterna, plus att vi expanderat och gjort jämförelsesidan du kommer till efter att du tryckt på ”Jämför” tydligare.


4. Ändrat hur fyndvaror presenteras på produktsidor

Om produkten du är inne på finns med i fyndhörnan genereras nu automatiskt en box med nödvändig information om fyndvaran direkt på produktsidan, där vi listar dess pris och skick. Tidigare hade vi en flagga vid produktbilden, som endast berättade att motsvarande vara finns på fyndhörnan, inte dess skick eller pris.


5. Tagit bort ”Välja lagersaldo”-fliken på Fyndhörnan

Alla returnerade eller reparerade produkter tas in till inspektion och skickas från vår serviceverkstad. För att undvika att du som normalt sorterar på en av våra butiker inte får upp några produkter alls inne på Fyndhörnan har vi därför tagit bort möjligheten att ändra lagersaldo där.


6. Fixat bugg

Bugg som förhindrade att kunna rensa filtret när man återvände till en produktlista från en annan sida är nu löst.


7. Uppdaterat headers på följande sidor, för att ge dem ett enhetligt utseende.

Veckans tips

Kampanjer

Fyndhörnan

Tävlingar

Guider

Publicerad 2023‑09‑27, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter