Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Upcycle it

Renoverade datorer till förmånliga priser

I dagens avsnitt tar vi en närmare titt på renoverade datorer som säljs av Upcycle It, och vad detta innebär för både miljön och din plånbok.

Upcycle It har tagit sig an en viktig miljöutmaning genom att erbjuda renoverade datorer som ger begagnade elektronik en andra chans till liv. Dessa datorer, som kanske har några år på nacken, har genomgått en noggrann renoveringsprocess. Resultatet är produkter med utmärkt prestanda till ett pris som är mycket vänligare både mot din ekonomi och miljön.

Så, hur fungerar det här egentligen? Först och främst tar Upcycle It emot begagnade datorer och återställer dem genom att ta bort all tidigare data. Efter en noggrann rengöring klassificeras varje produkt enligt särskilda riktlinjer, vilket gör det enkelt för dig som kund att bedöma dess kvalitet.

Produkterna märkta med betyg C har tydliga tecken på användning, men de är fortfarande i fullt fungerande skick och kommer med samma garantier som produkter med betyg A eller B. Batterierna på dessa produkter har en hälsa på över 50%.

För de som prioriterar ett förmånligt pris framför estetik är produkter med betyg B ett utmärkt val. De har minimala tecken på användning och erbjuder god prestanda med batterier som har en hälsa på över 70%.

Om du vill ha en produkt som ser ut som ny, då är betyg A det bästa valet. Dessa produkter har utmärkt visuell status och knappt några tecken på användning. Batterierna har en hälsa på över 80%.

Vad som gör Upcycle It ännu mer imponerande är att de installerar nya Windows-licenser, antingen Windows 10 eller 11 Pro, vilket gör att det inte finns några begränsningar för företag. Innan produkterna skickas ut genomgår de en sista putsning för att säkerställa att de är i bästa skick när de når dig som kund.

Vad som gör detta erbjudande ännu mer lockande är att Upcycle It erbjuder en generös 2-årig garanti på sina produkter, tillsammans med en 3 månaders garanti på batterierna. Det innebär att du kan känna dig trygg i att din renoverade dator kommer att vara lika pålitlig som en ny.

Så, om du letar efter ett mer miljövänligt och prisvänligt alternativ när det gäller datorinköp, särskilt för studier eller företagsbruk som inte kräver topprestanda, är datorer från Upcycle It det perfekta valet för både din plånbok och miljön.

Här nedanför hittar du Upcycle It's sortiment av renoverade datorer. Dessutom kan du titta på den tillhörande videon ovanför för en närmare titt på deras produkter och processen bakom renoveringen.


Publicerad 2023‑10‑26, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter