Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Kom igång med LEGO

LEGO finns nu på Inet

Inet.se, din pålitliga destination för datorkomponenter och teknik, är glada att meddela den senaste utökningen av vårt sortiment - LEGO® kollektionerna! Nu kan LEGO®-entusiaster och kreativa nördar hitta sina favoritset från bland annat de populära Ideas och Icons kollektionerna hos oss<3

LEGO® Ideas Kollektion:

För de som älskar att skapa och utforska fantastiska världar, erbjuder LEGO® Ideas kollektionen en plattform där fans kan dela sina egna kreativa idéer och rösta på sina favoriter. Resultatet? Unika LEGO®-set inspirerade av allt från kända filmer och TV-serier till ikoniska byggnader.

LEGO® Icons Kollektion:

Eller LEGO® för vuxna som vi tycker om att inoffeciellt att kalla det. Denna kollektion är för dig som vill använda ditt LEGO-byggande i stilrena samlingar. Visa upp dina odödliga favoritblommor ur deras LEGO® Botanical Collection eller varför inte ställa den ikoniska Ghostbusters ECTO-1 bilen på hyllan?

Båda kollektionerna och fler är tillgängliga på Inet.se och är perfekta för samlare, entusiaster och alla som älskar att skapa. Upptäck en värld av kreativitet och bygg dina egna äventyr med LEGO® sets som får hjärtat hos varje nörd att slå snabbare.

Saknar vi något? Tveka in att höra av er till oss så ska vi se till att frramföra önskemålen för att förhoppninvsvis utöka vårt sortiment ännu mer!

Aldrig byggt förut? I vår videogenomgång berättar vi det du behöver veta när du sätter dig ner och bygger för första gången.

Mejla ditt förslag
Publicerad 2023‑10‑30, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter