Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Sony Over-ear hörlurar

Prisvärda hörlurar från instegs upp till high-end

Är du ute efter trådlösa hörlurar med Bluetooth, imponerande ljudkvalitet och kanske till och med brusreducering utan att spräcka plånboken? Sony har svaret med tre nya modeller som passar olika budgetar och behov.

I denna video tar vi en närmare titt på Sonys senaste hörlurar i tre olika prisklasser. Först ut är instegsmodellen Sony WH-CH520, ett par lättviktiga on-ear-hörlurar. Med en vikt på endast 147 g sitter de bekvämt på huvudet och kopplar snabbt upp sig via Bluetooth 5.2. Trots det överkomliga priset levererar de en bra ljudkvalitet och imponerande batteritid på upp till 50 timmar.

För den som önskar brusreducering finns nästa modell, Sony WH-CH720N. Dessa over-ear-hörlurar väger 192 g och erbjuder en robust konstruktion. Med Bluetooth 5.2 och upp till 35 timmars batteritid med brusreducering är de ett prisvärt val för den medvetne ljudentusiasten.

För dem som vill ta ljudupplevelsen ett steg längre presenterar Sony WH-XB910N. Dessa över-ear-hörlurar är tyngre men kompenserar med en robustare byggkvalitet och ännu bättre ljudkvalitet, särskilt för basälskare. Med extra funktioner som basförstärkning via mjukvaran och upp till 35 timmars batteritid är de ett prisvärt alternativ precis under premiumsegmentet.

Alla tre modeller erbjuder möjlighet att ansluta till två enheter samtidigt och är kompatibla med Sonys app för att finjustera ljudet. Valet mellan Sony WH-CH520, WH-CH720N och WH-XB910N beror på dina preferenser och budget. Så, vilka väljer du? Sony har definitivt något för alla.

Nedan finner du produkterna, och ovan hittar du videogenomgången av dessa Sony on-ear hörlurar.


Publicerad 2023‑11‑11, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter