Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Julkalendern är slut

Julkalendern är slut

Stort tack till alla som deltog och handlade, vi ses igen 2024

Nu är den sista luckan stängd och Inets Julkalender 2023 officiellt avslutad.
De sista vinnarna dras under dagens Dubbelklick med mellandagstema, där vi även kommer bjuda på många fina erbjudanden och annat skoj.

Utöver att dela ut de sista klapparna är det enda andra kvar att tacka alla som deltagit. Tack, det har varit ett sant nöje att fira in julen med er och vi ser fram emot att göra det igen 2024.

Vi hoppas att du som läser vunnit eller fyndat något i kalendern, men har du inte det hoppas vi att du åtminstone fått en härlig julkänsla i decembermörkret. Det har i varje fall vi fått, tack vare att det varit så många som engagerat sig i kalendern.

Om du fått eller köpt något under kalendern vill vi även påminna om att du kan göra bildinlägg på Inet.se numer. Du får väldigt gärna dela med dig av bilder på vinsten eller fyndet, det är alltid skoj både för oss och andra att se hur prylarna har det i sina nya hem.

Om du inte har möjlighet att se streamen idag kan du se vilka som vunnit i efterhand på Inet.se/julkalender, skulle du vinna hör vi av oss till dig via e-post.

Ha nu ett gott nytt år, så ses vi igen på andra sidan årsskiftet.

Publicerad 2023‑12‑27, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter