Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Varför skall du ha en gamingtelefon?

ASUS ROG Phone 8 Pro

Simon välkomnar dig till en spännande titt på ASUS senaste tillskott, ROG Phone 8 Pro, i dagens video. Telefonen imponerar inte bara med sin kraftfulla prestanda och eleganta design, utan erbjuder också unika funktioner som riktar sig till dedikerade mobilspelare.

ROG Phone 8 Pro finns i två varianter - vanlig och pro. Den svarta baksidan på den vanliga modellen pryds av en RGB-belyst ROG-logotyp, medan Pro-versionen har en grå baksida med möjlighet att anpassa AniMe Vision-funktionen. Telefonen har en robust metallram, en slimmad profil jämfört med föregångaren och en platt skärm som ger en bekväm känsla. Dessutom finns det ett 3,5 mm ljuduttag och en USB-C-port för laddning längs med en simkortsplats med dubbla SIM-kort, men ingen möjlighet till ytterligare lagring.

Den imponerande AMOLED-skärmen på 6,78 tum med en upplösning på 2448x1080 erbjuder levande färger och en imponerande ljusstyrka upp till 2500 nits. Med en uppdateringsfrekvens på upp till 165Hz levererar skärmen en exceptionell responsivitet i både menyer och spel.

ROG Phone 8 Pro drivs av den kraftfulla Snapdragon 8 Gen 3-processorn med 24 GB LPDDR5X RAM och upp till 1 TB lagring. Denna konfiguration ger en enastående prestanda för mobilspel och andra krävande applikationer.

För att hantera värme under intensiva spel har telefonen AeroActive Cooler X, en aktiv kylösning som också fungerar som en extra knappkonfiguration. Alternativt kan användare dra nytta av AirTrigger-knapparna för spelkontroller.

Kamerorna, inklusive en Sony-sensor och olika objektiv för mångsidig fotografering och videoinspelning, visar att ASUS inte bara fokuserar på prestanda utan även på kamerafunktionalitet. Telefonen har även fingeravtrycksläsare, ansiktsigenkänning, snabbladdning (65W), trådlös laddning (15W) och IP68-vattentålighet.

ROG Phone 8 Pro riktar sig till entusiastiska mobilspelare som söker överlägsen prestanda och en unik spelupplevelse. Trots dess tydliga gaming-fokus kan telefonen också locka användare som letar efter en imponerande Android-telefon med en stor, ljusstark AMOLED-skärm och unik design.

ASUS ROG Phone 8 Pro är inte bara en gamingtelefon; den representerar en mångsidig enhet för dem som vill ha det bästa av både prestanda och design. För mobilspelare och teknikentusiaster är ROG Phone 8 Pro ett spännande alternativ som tar mobilspel till en ny nivå.


Publicerad 2024‑01‑16, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter