Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
1 st bild och 1 st video.

Nvidia Reflex Setup!

Vad behöver du från ASUS?

För drygt ett år sedan så kom Nvidia med en goda nyheter till alla gamers som behöver prestera på toppnivå i E-sportspel.

Nvidia Reflex gör att du faktiskt kan få ner responstiden i flera spel genom en ren mjukvarulösning där ditt grafikkort och processor arbetar tillsammans med spelet för så snabbt som möjligt kunna visa vad som händer i spelet på din skärm. Det är ju ingen hemlighet att skärmen spelar en stor roll i detta och därför släpptes samtidigt nya Nvidia Reflex-skärmar med inbyggda verktyg för att kunna mäta responstid i spel men hiskeligt höga uppdateringsfrekvenser.


Men vad behöver man egentligen för en Nvidia Reflex setup?

Om du bara vill använda Reflex-mjukvaran i de spel som har stöd för det så behöver du bara ett grafikkort från Nvidia. Svårare än så är det faktiskt inte.

Vill du däremot få absoluta topprestandan så behöver du en Reflex-kompatibel mus och skärm för att då kunna mäta responstiden mellan knapptryck och att det du gör faktiskt visas på skärmen. I denna video använder vi gamingskärmen ASUS ROG Swift PG259QNR och en ASUS ROG Gladius III som vår mus.


Hoppas att du gillar videon och missa inte att kika på alla Reflex-kompatibla möss och skärmar från ASUS!


Publicerad 2022‑04‑20, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter