Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
5 st bilder och 0 st videor.

Dubbelklick 50K-Special

En sammanfattning från vår rekordstream!

Torsdagen 25/11 slog vi oss ner i Dubbelklicks-fåtöljerna och körde en uppesittarkväll rakt in i Black Friday! Det blev vår största stream hittills och vi slog tittarrekord med över 4000 aktiva tittare och dessutom chattmeddelande-rekord.

Vi slog på stort för att fira 50 000 prenumeranter på Youtube. Fina priser lottades ut, allt från gaming-tillbehör till ett Playstation 5, till ett totalt värde av över 60 000 kr! Dessutom var det premiär för vår RGB-femma där vi ringde upp vinnare live på Discord och tävlade med våra tittare.

Tillverkarna slog till

Flera av våra tillverkare blev nyfikna på vad vi höll på med under kvällen och bestämde sig snabbt för att vara med och få "feeling" som vi kallar det. Våra vänner på Elgato lurkade i chatten och bestämde sig för att lotta ut vad än chatten önskade - det blev en Streamdeck XL! Gigabyte kom sedan och dropppade bomben med besked om att de ville vara med och lotta ut ett 3080Ti samt ett paketpris med moderkort och DDR5-minnen till två olika lyckliga vinnare. Det dånade i chatten och stämningen var minst sagt mycket härlig.

Fan-art och Web-comics

Vi fick in en massa vacker och rörande fan-art och vi visade dessutom upp finalisterna i vår webcomic-tävling där Ingemar Edman tog hem förstapriset med sin fantastiska serie "Dr. Inet Loggas ut". I fan-art-tävlingen var det Telomina som kammade hem förstaplatsen med sin humoristiska men otroligt söta och rörande bild "The Great Minds Behind the Success of INET". Vi kommer att lägga upp en landningssida med fan-art och webcomics så att det går att beskåda allt vi får skickat till oss från våra fina följare.

Ett stort tack från Dubbelklick

Ett stort tack till våra följare, prenumeranter, chattare och tillverkare som gjorde vår 50K-Specialstream till en sån succé! Glöm inte att kolla in Dubbelklick på Twitch och Youtube varje Torsdag kl. 17.00. Vi ses där!


Klicka på knappen nedan för att komma till sidan om våra live-streams!

Publicerad 2021‑12‑01, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter