Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Dubbelklick #177 | Fractal Design på besök
Dubbelklick #177 | Fractal Design på besök

Fractal Design på besök

På torsdag får vi återigen det stora nöjet att välkomna Fractal Design till vår livestream Dubbelklick. Då återvänder två av deras produktutvecklare för att prata om en ny produkt, som råkar släppas den här veckan.

Vad vi får och inte får berätta

När det gäller den nya produkten får vi dessvärre inte dela med oss av någon information, men vi tror den kommer göra många glada. På torsdag kommer ni dock få bekanta er med den och ställa frågor direkt till personen som utvecklat produkten, så se verkligen till att ta tillvara på tillfället.

Något vi däremot kan berätta är att vi kommer bjuda på erbjudanden från just Fractal Design under kvällen. Vi kommer inte berätta vad vi kommer köra förrän det är dags, men när jag frågade internt fick jag svaret ”Det kommer vara bra drops om man gillar Fractal Design”. Det får man hoppas, med tanke på temat på streamen. Vi kommer även tävla ut icke nämnda vinster.

Dubbelklick #177 går av stapeln nu på torsdag, från cirka 17:00. Du kan se den antingen på Youtube eller på Twitch, och du är även varmt välkommen att gå med i vår Discord om du vill prata direkt med oss eller andra med samma intressen.

Senaste nyheter