Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Engångskod

Logga in med engångskod

Om du som vi för det mesta ändå är inloggad på Inet.se har vår senaste uppdatering kanske gått dig helt förbi, så nu vill vi meddela att det går att logga in på hemsidan med en engångskod.

Det här har varit en hett efterfrågad funktion, främst av de som ofta glömmer sina lösenord och vill slippa gå igenom en återställning bara för att lägga en snabb beställning.

Hur funkar det?

För att få en engångskod fyller du i din e-postadress i det vanliga inloggningsformuläret, men istället för att fylla i lösenordet trycker du på ”Skicka en engångskod”.

Om ett konto med den e-postadressen existerar skickar vi ut en engångskod med sex siffror, som du fyller de sex tomma rutorna med. Det går antingen att skriva in koden manuellt eller kopiera och klistra in, är det rätt kod kommer du automatiskt loggas in på Inet.se. Koden gäller i 10 minuter från att den skickats ut.

Är du en nyfiken själ kan du logga ut och testa funktionen, men annars vill vi bara berätta att den finns. Hoppas uppdateringen uppskattas, vi har många fler på igång!

Publicerad 2024‑03‑06 av Johan Backelin, redigerad 2024‑03‑18.

Senaste nyheter