Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Megaklick #5 | Inet weeks
Megaklick #5 | Inet weeks

Megaklick #5

Härmed vill vi bjuda in er till att rivstarta långhelgen med oss! På torsdag nästa vecka, 28 mars, är det nämligen dags för vårens stora livestream – Megaklick #5.

Extra allt

Om du inte varit med på en Megaklick tidigare kan vi berätta lite om vad det går ut på. Kort och gott är det en extra lång stream med extra vassa erbjudanden, extra fina vinster och extra god tid.

Den här gången är Corsair, Gigabyte och MSI huvudsponsorer – så räkna med fina erbjudanden på exempelvis komponenter, gamingtillbehör och skärmar från dem. Självklart kommer vi även ha erbjudanden på andra prylar, men deras produkter kommer stå i fokus. Vi kommer inte avslöja exakt vad vi kommer bjuda på i förväg, men det kommer bli bra priser. Riktigt bra.

Tangentbord tävlas förhoppningsvis ut

För att hålla Boomer-Daniel sysselsatt under streamen kommer vi låta honom bygga ett oerhört trevligt custom-tangentbord med delar från Keychron. Såvida han inte förstör det under direktsändning (han har historik) kommer vi även tävla ut tangentbordet till någon i chatten, så se till att hänga kvar under kvällen.

Det här kommer bli en synnerligen trevlig livestream och vi hoppas innerligt att ni vill spendera en torsdagskväll med oss – vi kommer se till att det blir värt det. Streamen går live cirka 17:00 och du kan följa den på antingen Youtube eller Twitch. Om du vill ladda upp inför streamen och hänga med andra teknikintresserade är du även varmt välkommen att gå med i vår Discord-kanal. Hoppas vi ses och hörs!

Publicerad 2024‑03‑18 av Johan Backelin, redigerad 2024‑03‑19.

Senaste nyheter