Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Suverän Service - Carl

Suverän Service till Carl

Det var ett tag sedan vi sist skrev en nyhet om när någon av våra egna förärats med utmärkelsen Suverän Service, men när vi fick se hur glad Carl blev kände vi att det var dags att plocka upp manteln igen. Stort grattis, Carl!

Vad är Suverän Service?

Utmärkelsen Suverän Service delas ut av företaget Better Business, som vi använder för att testa oss själva. De använder ett så kallat mystery shopper-upplägg, vilket kort och gott går ut på att de låtsas vara kunder som vill handla eller få rådgivning av oss. De åker in till våra butiker eller hör av sig till oss via våra vanliga kontaktvägar, och i efterhand får vi höra hur bra vi skött oss.

När någon skött sig särskilt bra och överträffat förväntningarna kan denne uppmärksammas med utmärkelsen Suverän Service – vilket alltså är det Carl har fått.

Vad har Carl att säga?

– Grattis Carl! Det här är andra gången du kammar hem en Suverän Service-utmärkelse, vad är ditt framgångsrecept?

Det viktigaste av allt är att verkligen lyssna på vad kunden har att säga och sedan kontrollera att informationen stämmer, så att den eventuella felsökningen blir korrekt och att den rådgivning man ger blir så bra som möjligt.

– Du har jobbat på vår kundservice i över fem år nu och pratat med tusentals kunder, vad tycker du är det allra roligaste med jobbet?

Det jag gillar allra mest är att varje samtal, mail och chatt är unik. Visst kan man få liknande frågor om och om igen, men alla kunder är olika och det är alltid roligt att försöka hitta en lösning eller ge ett förslag som passar just den kunden bäst.

– Har du något du vill hälsa våra kunder?

Inets kunder är Sveriges bästa kunder, punkt. Jag tycker alltid det är trevligt att prata med er, och även om ni hör av er till oss för att lära er något eller för att få rådgivning känns det som jag alltid får något i utbyte. Att jag själv blir bättre. Så tack för det. Så sluta inte vara bäst, är ni snälla!

Varför just Carl?

Varje Suverän Service-utmärkelse ackompanjeras av en motivering som förklarar varför de tyckte att servicen var något utöver det vanliga. Det här hade de att säga om Carl:

Medarbetaren gav mig komplett service i samtalet. Allt från professionaliteten, tonen, lyhördheten och utbudet av rekommenderade produkter. Dessutom gavs en gedigen teknisk nedbrytning av hur den slutgiltiga rekommenderade produkten fungerar, på ett intuitivt och fokuserat sätt.

Jag uppskattade också att medarbetaren rekommenderade en produkt i ett mellanläge vad gäller pris. Slutligen avslutade medarbetaren fint genom att fråga om hen kunde göra något mer idag, och välkomnade mig åter.

Publicerad 2024‑03‑19 av Johan Backelin, redigerad 2024‑03‑28.

Senaste nyheter