Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Megaklick #5 | Inet weeks
Megaklick #5 | Inet weeks

Vårens stora stream

Idag är det dags för Megaklick #5 – en livestream med extra allt. Det kommer bli en helkväll med mysiga gästspelare, fina vinster och flera riktigt, riktigt vassa erbjudanden.

Häng på låset

Huvudsponsorerna för Megaklick #5 är MSI, Gigabyte och Corsair och de kommer alla tre bjuda på exklusiva erbjudanden för dig som tittar. Vi kommer inte gå ut med exakt vad vi kommer erbjuda i förväg, men räkna med att det kommer något inom kategorierna datorkomponenter, gamingtillbehör och skärmar. Därtill kommer vi ha en härlig blandning med erbjudanden från andra tillverkare, men de får komma som överraskningar.

Erbjudandena vi kör under Megaklick är begränsade i antal och i regel oerhört aggressiva, så se verkligen till att vara på plats för att hinna köpa. Vi har redan börjat hinta om några erbjudanden på Inet.se/live. Där kan du se att vi kommer köra 50% rabatt på något från Corsair, 36% rabatt på något från MSI och 42% på något från Western Digital – med mycket mer.

Två av vinsterna presenterade

Där kan du även se att vi visat upp ett par vinster som kommer tävlas ut under kvällen, nämligen ett påkostat custom-tangentbord från Keychron och ett GeForce RTX 4070 från MSI. Utöver dem kommer vi även krydda med några goa extravinster, vi kommer visa upp dem och gå igenom tävlingsuppläggen under streamen.

Du kan följa Megaklick på vår Youtube eller på vår Twitch från cirka 17:00 idag, 28 mars. Vi vill även passa på att bjuda in dig till vår Discord-kanal, i den hittar du bland annat gött tekniksnack, roliga bilder och tips om allt skoj vi hittar på. Via länken här nedanför kan du gå med i vårt Discord-evenemang för streamen, då får du en notifikation när vi går live. Hoppas vi ses och hörs!

Senaste nyheter