Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans Tips - vecka 14

Veckans Tips – vecka 14

Med Inet Weeks och Megaklick i backspegeln är det dags för en lugnare vecka, med ett par produktnyheter, några goa erbjudanden och lite långsammare tempo.

Välkomna BEACN

Säger man beacon eller bacon? Det vet vi inte, men vi vet att vårt senaste tillverkartillskott erbjuder högkvalitativa och intressanta mikrofoner och streamingtillbehör. BEACN är en mindre specialisttillverkare som riktat in sig på att erbjuda ljud med studiokvalitet, fast i hemmet.

Nu i april kommer vi bland annat få in deras välljudande USB-mikrofon, med 16/24/32-bit PCM @ 48/96kHz eller 32-bit float @ 48/96kHz, tillsammans med deras smidiga mikrofonarm i lågprofil. Därtill kommer vi få in BEACN Mix och Mix Create, smidiga och kompetenta ljudkontroller för dig som vill ha full koll på ljudet.

Gott och blandat

I övrigt har Elgato släppt en förbättrad version av den populära webbkameran Facecam, som med den nya versionen MK.2 fått förbättrad ljushantering och HDR – vilket ihop med okomprimerad 1080p@60fps lyfter videomötena eller streamen på ett enkelt sätt.

Därtill har vi finfina erbjudanden på Samsung Galaxy-mobiler. Om du är ute efter de vikbara Z Flip5 eller Fold5 vill du definitivt spana in de rabatterade priserna, men om du kikat på S24+ eller S24 Ultra kan vi med glädje meddela att Samsung just nu inkluderar smartklockan Watch6 vid köp.

I veckans Dubbelklick kommer Daniel hålla låda och bjuda med sig av sina bästa tips och tricks för ett bättre datorliv. Sist men inte minst vill vi tipsa om en trevlig kreativ tävling vi kör tillsammans med Glorious just nu! Den går ut på att du ska skapa en bakgrundsbild till mobiler eller datorer, med eller utan hjälp av AI. De tre som vi tycker lyckats bäst kommer få varsin värdekod på 1 500 kr, som kan spenderas på Glorious-prylar. Spana in alla veckans tips via knappen här nedanför.

Publicerad 2024‑04‑02 av Johan Backelin, redigerad 2024‑04‑08.

Senaste nyheter