Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Ja/Nej

Förbättrad filtrering på Inet.se

Ett önskemål vi fått från många av er är möjligheten att sortera bort sådant man inte är intresserad av, och vi har lyssnat på er feedback. Nu kan vi glatt meddela att vi förbättrat vårt filtreringsverktyg på Inet.se och inkluderat möjligheten att exkludera. Ibland vet man helt enkelt inte vad man vill ha – men man vet vad man inte vill ha!

Ja eller nej

Kort och gott har vi helt enkelt lagt till ett ”Nej” bredvid bocken för ”Ja” i vårt filtreringsverktyg. Om du klickar på ”Ja” kommer endast produkterna med den egenskapen att visas, medan ett tryck på ”Nej” exkluderar alla produkter med den egenskapen. På det här sättet kan du filtrera långt mer detaljerat än innan, för att göra det enklare att hitta rätt produkt.

Ett bra exempel på när den här funktionen kommer till användning är när du letar efter skärmar med platta paneler. Tidigare hade vi endast möjlighet att sortera fram de som är välvda, men ingen möjlighet att endast sortera fram de platta. Nu kan du då helt enkelt bocka i ”Nej” på egenskapen ”Välvd” för att exkludera alla skärmar med välvda paneler.

Snart ännu bättre

På grund av att vi tidigare endast fokuserat på vilka egenskaper olika produkter faktiskt har, och skippat att fylla i vilka egenskaper de inte har, saknas den här typen av ”icke-specifikationer” på många av våra produkter. Vi har redan börjat åtgärda detta, men då vi har ett femsiffrigt antal produkter kommer det ta ett tag att fylla i alla.

Med andra ord kommer den nya filtreringen fungera ännu bättre och göra det ännu enklare att hitta rätt produkt framöver, men redan nu kommer den till stor nytta i många fall. Testa gärna själv, kategorin bildskärm är ett bra exempel. Vi hoppas att uppdateringen uppskattas, vi har många fler förbättringar på gång!

Publicerad 2024‑04‑04 av Johan Backelin, redigerad 2024‑04‑16.

Senaste nyheter