Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Dubbelklick #181

Dubbelklick #181

På torsdag 17:00 bjuder vi på livestream med våra fyra distributörkompisar, som kommer förbi för att prata om märkena Moza, Endgame Gear, Ducky och Glorious. Det kommer bjudas på fina tävlingar, suveräna erbjudanden och riktigt gött snack – hoppas vi ses!

Thocking & Trucking

I fokus kommer framförallt egenbyggda custom-tangentbord stå, men vår Jesse Pinkman-liknande vän Filip kommer även visa upp hur det är att leva trucker-livet med den nya simulatorratten Moza Trucker Wheel.

Under streamen kommer vi gå igenom och visa vad du behöver för att bygga ditt eget tangentbord, med både Glorious och Ducky som exempel. De erbjuder båda högkvalitativa baser (barebones) som gör det enkelt att sätta ihop ett tangentbord med valfria brytare och tangenter, så att du kan få till precis den thock-känslan som du föredrar.

Passa på att tävla

Under streamen kommer även vi gå igenom bidragen och utse vinnarna i vår bakgrundstävling med Glorious, som du kan delta i fram tills att streamen går igång. Tre värdekoder á 1 500 kr väntar på att hitta nya, gloriösa hem och vi hade tyckt det varit väldigt skoj om så många som möjligt skickade in bidrag. Så gör gärna det!

Publicerad 2024‑04‑08 av Johan Backelin, redigerad 2024‑04‑15.

Senaste nyheter