Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans Tips - vecka 15

Veckans Tips – vecka 15

Den här veckan bjuder bland annat på ett nytt e-sporttangentbord från Logitech, ett kompakt chassi med högt luftflöde från DeepCool och en hejdundrande livestream ihop med fyra vänner, som ska visa upp thocking & trucking på hög nivå.

Produktnyheter

Bland veckans produktsläpp har vi till att börja med Logitechs nya tangentbord G PRO X 60 Lightspeed, ett kompakt och högpresterande gamingtangentbord med dubbla trådlösa anslutningar och optiska brytare.

För dig som vill bygga en mindre gamingdator har DeepCool släppt den intressanta modellen CH360, som är ett mATX-chassi med högt naturligt luftflöde. CH360 kommer även i en Digital-variant, som har inbyggda sensorer och en display som visar temperaturer och/eller belastning. Sist men inte minst är simulatorratten Moza Trucker Wheel äntligen här, för dig som vill känna dig som en riktig lastbilschaffis därhemma.

Veckans livestream

På torsdag kommer de fyra vännerna och Molle bjuda på en helkväll med Moza, Ducky, Endgame Gear och Glorious i fokus – med tävlingar, erbjudanden och livedemo av både custom-tangentbord och trucker-livet på menyn. Det kommer bjudas på särskilt trevliga erbjudanden på just custom-tangentbord, så om du vill bygga ett eget tangentbord med riktig thock-känsla vill du definitivt se till att svänga förbi från 17:00.

Läs gärna mer

Den senaste veckan har vi släppt två väldigt trevliga saker som du gärna får läsa mer om. Först och främst har vi förbättrat filtreringen på Inet.se genom att lägga till ett ”Nej” under egenskaper, så att du enkelt kan exkludera produkter med funktioner eller egenskaper som du inte vill ha.

Därtill har vi nu släppt vår andra del av Skärmguiden. I den första delen gick vi igenom de olika paneltyperna, i den nya går vi igenom skärmstorlek, bildupplösning och bildformat. De är oerhört viktiga termer att känna till när du väljer skärm och i guiden går vi igenom hur de hänger ihop, så att du vet vad du ska kika efter när du köper skärm nästa gång. Läs gärna mer och spana in alla veckans tips via knappen nedan, utöver det ovan nämnda har vi även några finfina erbjudanden.

Publicerad 2024‑04‑09 av Johan Backelin, redigerad 2024‑04‑15.

Senaste nyheter