Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Dubbeklick #182

Nu på torsdag är det dags att ge oss själva lite alltför länge utebliven kärlek. Då ska vi både byta vattnet i och fräscha upp väggdatorn, men framförallt bygga en helt ny streamingburk.

Länge leve Dubbelklick

Som nyhetens rubrik antyder har vi hållit på med livestreams ett tag. I avsnitt etthundraåttiotvå är det äntligen dags att uppgradera vår streamingdator, så att vi kan fortsätta direktsända många fler torsdagar framöver.

I den nya datorn kommer vi bland annat ha en Core i7 14700K och ett härligt gäng delar från ASUS, däribland deras eleganta och praktiska chassi ProArt PA602 tillsammans med grafikkortet GeForce RTX 4060 8GB GDDR6 ProArt OC. För att ge oss själva fler anslutningar kommer vi även använda oss av ASUS USB4 PCIe Gen4 Card, som Molle på riktigt blev överlycklig av att upptäcka. Med så fina delar kommer vi hädanefter vara helt förskonade från ljudproblem, oväntade krascher och allehanda teknikstrul. Kanske.

Utöver datorbyggande kommer vi även bjuda på någon go tävling, riktigt god tid och allmänt gött tekniksnack. Hopps vi ses på vår YouTube eller Twitch på torsdag, från cirka 17:00.

Publicerad 2024‑04‑15 av Johan Backelin, redigerad 2024‑04‑23.

Senaste nyheter