Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Vårstädning

Vårstädning

Vi rensar i lagret och vässar priserna på många produkter i vår lagerrensning – se gärna om du hittar ett fynd! Vi fortsätter fylla på med fler produkter, men det är först till kvarn som gäller på många av dem.

Vad är vår lagerrensning?

När man hör lagerrensning kanske man tänker att det endast rör sig om gamla, sedan länge bortglömda produkter som ligger i ett hörn och samlar på sig både spindelväv och damm. Men så är det faktiskt inte i vår lagerrensning.

Förvisso har vi utgående produkter i vår lagerrensning, men majoriteten är faktiskt högst aktuella och moderna produkter som vi helt enkelt har fler av än vad vi behöver. Även om det inte känns så nu är det inte alltför långt kvar till hösten, så vi behöver göra rum för nyheter och heta produkter inför de stora kampanjerna.

Använd gärna filtret

Lagerrensningen är en generell kampanjsida med en mix av alla våra kategorier, så du kommer inte se våra normala filter som standard. Om du däremot väljer en kategori kommer våra filter för den kategorin dyka upp, så att det blir enklare att hitta rätt produkt inom den kategorin. Testa gärna det och se om du hittar något du behöver via knappen nedan.

Publicerad 2024‑04‑16 av Johan Backelin, redigerad 2024‑05‑06.

Senaste nyheter