Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans Tips - vecka 17

Veckans Tips – vecka 17

Nu är vecka sjutton här och på veckomenyn hittar vi flera trevliga produktnyheter, ett par goa kampanjer och en livestream som du definitivt inte vill missa. Verkligen inte, alltså.

Veckans produktnyheter

Om vi börjar med de nya produkterna har vi till att börja med äntligen fått MOZA Truck Wheel i lager, för dig som vill känna dig som en riktig lastbilschaufför därhemma. För dig som istället vill bege dig ut i den vida, högljudda världen kan vi tipsa om att Nothing nu släppt två nya par true wireless i serien Ear. De ska båda bjuda på kompetent ANC, skön passform och suverän funktionalitet – men har ett par skillnader, som du kan läsa mer om i vår nyhet om Ear och Ear (a).

En för oss stor grej är också att vi nu äntligen kan erbjuda Sonys gamingserie INZONE, som framförallt gjort sig känd för att erbjuda riktigt kompetenta, sköna och eleganta headsets för både PC och PS5. På tal om elegant så kan vi även tipsa om Elgato Neo – en ny serie inspelnings- och streamingtillbehör som är snygga nog även för avskalade hemmakontor. Sist men absolut inte minst är ett av årets absolut mest framemotsedda spel nu äntligen presenterat. Kingdom Come Deliverance II släpps i år och finns nu att förboka. Hajpa det gärna, vi vill höra om du tror det kommer leva upp till upphaussningen!

Veckans kampanjer

Även om våren bestämt sig för att vänta ett slag fortsätter vi vår stora vårstädning. Med andra ord har vi fyllt på vår lagerrensning med ännu fler goa erbjudanden på en härlig blandning produkter som för tillfället är i vägen för alla nya produkter vi vill få plats med på lagret. För dig som mot all rimlig förmodan inte hittar något att fynda i vår lagerrensning vill vi även tipsa om att Belkin kör goare priser på ett gäng tillbehör och laddare just nu, och att ASUS kör en cashback på en utvald blandning produkter. Hoppas du hittar något.

Veckans livestream

Dubbelklick nummer 183 är den där typen av livestream som du inte vill missa. På torsdag, från cirka 17:00, kommer vi nämligen bjuda på en härlig blandning godbitar som bör göra de allra flesta lyckliga. Det innefattar bland annat flera riktigt heta erbjudanden, goa gäster (bland annat en representant för Sapphire) och en härlig quiz med en riktigt, riktigt fin vinst. Vi hoppas innerligt att ni hänger med oss på YouTube eller Twitch under kvällen, det kommer bli otroligt mysigt.

Publicerad 2024‑04‑23 av Johan Backelin, redigerad 2024‑04‑24.

Senaste nyheter