Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
V Rising lanseringslivestream
V Rising lanseringslivestream

Vi streamar V Rising under releasedagen

På torsdag är det röd dag, vilket innebär att det inte blir något Dubbelklick-avsnitt nästa vecka, men på onsdag är det på sätt och vis en ännu rödare dag. Då släpps nämligen det blodsugande vampyrspelet V Rising äntligen i skarp version, och vi kommer livestreama under releasedagen. Förutom att bjuda på god tid och gameplay kommer vi även tävla ut spelkoder, missa inte det om du är intresserad av spelet!

Version 1.0

Om du varit med i spelsvängarna är V Rising inte ett nytt namn för dig, det har funnits ute som early access i över två år, så vad är egentligen grejen?

Det som är nytt är att spelet nu äntligen nått version 1.0, att det anses så pass färdigutvecklat att det kan lämna early access-perioden. I samband med det släpps en stor uppdatering som innehåller nytt innehåll och flera förbättringar till det redan oerhört uppskattade paketet som finns på plats sedan tidigare (spelet har väldigt positiv feedback på Steam).

För dig som aldrig testat V Rising och undrar vad det är kan vi berätta att det är ett överlevnadsspel som låter dig anta rollen som en aspirerande vampyr, antingen själv eller med (eller emot) vänner. Du släpps ner i en öppen och föränderlig spelvärld, där du kan bygga dig ett slott och slåss om makten över servern – eller ägna dig åt ditt eget äventyr. Spelet är utvecklat av Skövde-baserade Stunlock Studios, som även gjort spel som Bloodline Champions och Battlerite.

Dubbelklick är snart tillbaka

För dig som föredrar vårt vanliga upplägg kan vi betryggande meddela att Dubbelklick är tillbaka som vanligt igen 16 maj. Men om du inte vill vänta så länge innan du får hänga med Molle online igen hoppas vi att du svänger förbi V Rising-streamen nu på onsdag 8 maj, vi kör igång från cirka 17:00.

Publicerad 2024‑05‑03 av Johan Backelin, redigerad 2024‑05‑08.

Senaste nyheter