Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Veckans Tips – vecka 20

Veckans Tips – vecka 20

En högt stående sol och varma vindar innebär lågsäsong för oss, men trots det bjuder den här veckan på flera trevliga produktnyheter och annat gött vi vill dela med oss av.

Dubbelklick #185 – MSI på besök

Först och främst vill vi tipsa om att vi har en riktigt trevlig stream den här veckan. På torsdag kommer nämligen Frida från MSI på besök, för att bjuda på god tid, ännu godare erbjudanden och en finfin tävling med MSI-merch i potten. Drops på utvalda komponenter utlovas, vi ses vid femtiden på torsdag.

Produktnyheter

Nokia 3210 släpps snart. Ja, du läste rätt. Om en vecka välkomnar vi den klassiska mobilen, som många av oss själva haft, i en ny skrud. Nokia 3210 4G bjuder på en korsning mellan gammalt och nytt, där vi får den ikoniska designen i moderniserad tappning. Färgskärm, kamera, USB-C och annat gott står på menyn för dig som vill ha ett alternativ till en smartphone.

För dig som istället vill ha banbrytande teknik får du inte missa nya iPad Pro (2024) med M4 och iPad Air (2024), som tillsammans med nya Apple Pencil Pro ska ge marknadens bästa surfplatteupplevelse för kreatörer.

Bland andra tekniknyheter kan vi tipsa om Gigabyte Aorus FO32U2P, en 32” stor gaminingskärm med 4K, 240 Hz och DisplayPort 2.1 – för enorm bandbredd och framtidssäkring. Vi vill även tipsa om att Roborock visat upp sitt nya flaggskepp till robotdammsugare, S8 MaxV Ultra, och att SteelSeries utökat sitt sortiment trådlösa gamingheadset med den nya modellen Arctis Nova 5.

Ny guide och goa kampanjer

Om du just nu är mer sugen på att fylla kunskapsbanken än att tömma bankkontot vill vi tipsa om att vi precis släppt en ny guide om RAM. I den går vi igenom det viktigaste att känna till när man väljer internminnen till datorn, vare sig det är en stationär dator eller en laptop. Vi summerar även vad du ska tänka på när du väljer snabbare minnen, och vad en QVL-lista är för något. Hoppas den kommer till användning!

Vill du ändå använda dig av ditt bankkonto kan vi tipsa om att vi kör goare pris på Nothing Phone (2) med 12 + 256 GB och att vi har kampanj på utvalda Samsung Galaxy-enheter och på blandad lagring från WD och Sandisk. Du hittar alla veckans tips via knappen nedan.

Senaste nyheter