Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Dubbelklick #186 | Lagerrensning
Dubbelklick #186 | Lagerrensning

Dubbelklick #186 – lagerrensning och finbesök

Dagen innan löning är i regel månadens fattigaste, vilket är varför vi tänkte att det passar bra att ha särskilt bra erbjudanden just en sådan dag. Idag är det med andra ord dags för en lagerrensningsstream, med både många och riktigt vassa erbjudanden. Utöver det kommer vi även bjuda på gott om tävlingsvinster, så att även du som vill hålla hårt i plånboken har något att hämta.

AceZone på plats

Förutom suveräna drops och generösa tävlingar bjuder vi även på en dansk. Vi har nämligen bjudit in en representant för den Köpenhamn-baserade hörlurstillverkaren AceZone, som blivit en av världens allra främsta inom e-sport.

De erbjuder gamingheadsets som är helt och hållet inriktade mot professionella e-sportare och deras produkter används flitigt på exempelvis Counter-Strike 2-turneringar. Utöver att de har prestanda och ljudbild anpassad till seriös gaming, att det bland annat ska var enkelt att höra fotsteg i spel, erbjuder de headsets med särskilt bra isolering och mikrofoner som pallar trycket på arenor.

Om du vill lära dig mer om deras produkter eller om du vill både fynda och tävla hoppas vi att du svänger förbi från 17:00, vi direktsänder på både YouTube och Twitch.

Publicerad 2024‑05‑20 av Johan Backelin, redigerad 2024‑05‑24.

Senaste nyheter