Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
H7 Flow 2024

Annorlunda layout med nya NZXT H7 Flow

Gillar du eleganta chassin med luftiga innerkammare och goda förutsättningar för högt luftflöde borde nya NZXT H7 Flow få det att klia i plånboken.

Här har NZXT nämligen ställt nätaggregatet vertikalt och krympt PSU-höljet rejält, så att det finns plats för upp till tre 120 mm-fläktar i botten av chassit. Det får insidan av chassit att i vårt tycke se bättre ut än den mer kantiga designen hos ursprungliga H7 Flow, samtidigt som man får ännu bättre valmöjligheter för luftflödet.

Trots att det har plats för långt mer kylning än föregångaren är det inte särskilt mycket större. Det har vuxit med 39 mm på höjden och 14 mm på bredden för att göra rum för stående nätaggregat, högre fötter och fläktar i botten – men å andra sidan är det 12 mm grundare. Att PSU-höljet är långt grundare får också chassit att kännas smalare än vad det faktiskt är i verkligheten, det känns elegant och ståtligt.

insida

För högpresterande datorer

Nya NZXT H7 Flow är verkligen byggt för att husera högpresterande komponenter, gärna snygga sådana. Utöver att vi har ett rejält intag i botten av chassit har vi en enorm öppen meshpanel i fronten och plats för rejält utblås i toppen.

I toppen och botten finns det plats för 3x120, i fronten 3x140 och baktill 1x140. Med så många väl tilltagna fläktplatser, eller radiatorplatser om du föredrar det, kan du utan problem skapa luftflöde högt nog även för de allra mest krävande konsumentkomponenterna.

Om du exempelvis vill sätta in ett RTX 4090 kommer inte det vara några konstigheter, i standardutförande finns det plats för hela 410 mm långa grafikkort. De längsta modellerna vi säljer just nu är inte ens 360 mm långa.

Utöver att grafikkorten kan vara långa kommer de även kunna få gott om luftflöde direkt mot dem, om du använder de tre fläktplatserna i botten som intag. Förutom stora grafikkort och rejäla radiatorer finns det även plats för upp till 277 mm breda moderkort (E-ATX), 200 mm långa nätaggregat, 185 mm höga tornkylare och upp till fyra lagringsenheter. Två av platserna är dedikerade 2.5”, de andra två kan användas till antingen 2.5” eller 3.5”.

f series

Kombinera gärna med de nya fläktarna

Nya NZXT H7 Flow kommer i svart eller vitt, antingen med vanliga chassifläktar utan RGB eller med en av deras nya unibody-fläktar ur NZXT F Series. De är fläktar där flera fläktar satts ihop till en fläkt. Det låter kanske rörigt, men i själva verket är de både snygga och praktiska lösningar för att fylla alla fläktplatser vid ett intag eller utblås.

De finns i motsvarande 240, 280 eller 360. Om du är intresserad av de nya fläktarna får du gärna läsa vår nyhet om NZXT F Series, annars får du gärna läsa mer om nya NZXT H7 Flow via länken här nedan. Du kan byta mellan olika utföranden direkt på produktsidan.

c1500

En schysst deal - NZXT C1500

Om du ska uppgradera vill vi även passa på att nämna att NZXT även visat upp ett nätaggregat som bör vara oerhört intressant för den som ska bygga ett kraftfullt system för mer än bara gaming.

NZXT C1500 bjuder nämligen på 1500 W, 80+ Platinum, Cybenetics Titanium, 10 års garanti och dubbla 12V-2x6 (nya 12VHPWR) med ATX 3.1 och PCIe 5.1 – allt till ett rimligt pris.

Om du exempelvis ska bygga en beräkningsmaskin, en kraftfull redigeringsdator, en AI-dator för hemmet eller något annat som kan nyttja dubbla 16-pin är det här det här faktiskt ett prisvärt alternativ bland premiumnätaggregat.

Senaste nyheter