Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Dubbelklick #189 | Corsair kommer på besök
Dubbelklick #189 | Corsair kommer på besök

Dubbelklick #189 – Corsair på plats

Det är nära nu. Snart ska vi ta del av ett av landets äldsta traditioner och fira in sommaren rejält. Vi pratar givetvis om Dubbelklick.

På torsdag 20 juni, dagen innan midsommar, kommer vi bjuda på en otroligt mysig stream tillsammans med Martin från Corsair. Med sig kommer han ha flera trevliga erbjudanden och prylar att tävla ut, utöver intressanta nyheter från Computex.

Produktnyheter från mässan

Om du missat så gick Computex-mässan av stapeln häromveckan. Det är världens största mässa för datorkomponenter och hårdvara, och givetvis var Corsair på plats.

Där visade de upp flera välkomna nyheter, så som deras nya chassi 3500X och deras nya SF Platinum-serie, som innehåller SFX-nätaggregat med ATX 3.1 och upp till 1 000 W. De sistnämnda tror vi kommer vara särskilt uppskattade, de är de första nätaggregaten med den uppdaterade kabeln för grafikkort och första gången Corsair erbjuder med än 750 W i kompakt format.

Är du sugen på att se alla deras nya produkter och ställa frågor direkt till någon som kan deras sortiment nästintill utan och innan hoppas vi att du svänger förbi på torsdag 17:00, om inte annat för att tävla och fynda också!

Senaste nyheter