Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Inet

Uppdaterad dataskyddspolicy på inet.se

Nu har vi gjort uppdateringar och tillägg i vår dataskyddspolicy. Du kan läsa vår uppdaterade policy i dess helhet via knappen här nedanför, i vilken vi specificerar vilken information vi samlar in på inet.se, och varför.

Vad som är förändrat

I vår uppdaterade dataskyddspolicy har vi nu förtydligat vad interaktioner med hemsidan kan innefatta, så som att synas på topplistor, och lagt till riktad marknadsföring som berättigat intresse.

Det innebär att vi nu bättre kan styra vår riktade marknadsföring och exkludera annonseringsmottagare baserat på namn, kontaktuppgifter och köphistorik. Vi har inte ändrat grunderna för nyhetsbrev och riktade annonser, de är fortfarande helt valfria och vi kommer inte skicka e-post med marknadsföring till dig utan samtycke.

Den riktade marknadsföringen rör istället exempelvis vilka annonserade produkter du ser på plattformar som Google och Facebook, där vi nu bättre kan styra vem som ser vad. Om du exempelvis precis köpt en gamingskärm av oss, då kommer du inte längre få reklam om gamingskärmar av oss. På så sätt hoppas vi kunna erbjuda mer relevant marknadsföring, så att du bara ser sådant du faktiskt har nytta av.

Senaste nyheter