Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers

Dubbelklick #176 med Corsair

Det har inte ens gått tre månader sedan Corsair-Martin satt i studion iklädd en jultröja med texten Merry Corsair-mas, men likväl är han redan tillbaka för att bjuda på dåliga pappaskämt, heta produktnyheter och mumsiga erbjudanden.

På eller innan torsdag släpps…

Martin är finurlig nog att planera in sina Dubbelklick-besök i samma veva som Corsair släpper nya produkter, vilket gör det kul att titta men svårt att marknadsföra.

Så nu har vi det stora nöjet att, som första i världen, avslöja att vi kommer ha av Dubbelklick-tittare aldrig tidigare skådade produkter på plats i studion nu på torsdag – även om de kan släppas innan dess. De är produkter som i någon form hör hemma i vårt produktsortiment och som vi tror kan vara av intresse för er som är intresserade av hårdvara. Så mycket vågar vi avslöja. Om Martin tycker att det är att avslöja för mycket kommer den här nyheten att redigeras.

Nu har nyheten redigerats, men inte på grund av att Martin blivit sur utan för att de presenterat sina nya chassin och RX-fläktar.

Erbjudanden garanteras

Något vi däremot kan fastslå redan nu är att det kommer bli drops. Vad, hur många och hur bra priser det blir kan vi däremot inte avslöja. Det får ni se på torsdag, från cirka 17:00. Hoppas vi ses då.

Senaste nyheter