Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.

Trygg E-HandelPrisjaktPricerunnerSweClockers
Kundklubben – Nya funktioner!

Kundklubben – Nya funktioner!

Vi uppdaterar upplevelsen med hajps och frågor & svar

Det har hänt en del sen vi drog igång vår nya satsning Kundklubben i början på juni i år. Recensionerna har strömmat in och användare efter användare har plockat hem achievements för allt mellan himmel och jord.

Vi är förstås superglada att Kundklubben har fått ett så varmt mottagande, och kommer självklart fortsätta arbeta och förbättra upplevelsen kontinuerligt. Redan idag kan vi faktiskt avslöja två nya funktioner, varav en redan har börjat användas flitigt.

Hajps - Peppa inför kommande produkter

Likt recensioner kan du nu även hajpa kommande produkter. Du sätter hypemätaren från en till fem eldar, beroende på hur sugen du är på produkten i fråga. Sen skriver du en liten snutt om varför du knappt kan vänta på den nya kabeln - eller vad det nu är för spännande du längtar efter.

Även dessa hajps kan du rösta på, precis som recensionerna. De bästa hajpsen kommer få en hedersplats på produktsidan, så vill du synas gäller det att lägga manken till.

Frågor & svar - Få hjälp och hjälp andra

Tycker du något är oklart på en produktsida, eller undrar du ifall komponenten kommer fungera med din nuvarande setup, eller bygget du planerar? Tidigare riktade vi dessa frågor till vår kundservice, som du självklart fortfarande kan kontakta på samma vis som tidigare, men nu finns det en till funktion - direkt på produktsidan.

Under fliken Frågor & svar kan du dels ställa dina egna frågor om produkten, och även se tidigare funderingar och eventuella svar som kommit in. Vår kundservice kommer aktivt svara på alla frågor som kommer in här, så du kan räkna med att få svar. Samtidigt kommer vi även låta dig som kund vara med och hjälpa med egna svar - svar som kan betygsättas av andra användare så att de allra bästa svaren syns tydligare.

Vår Kundklubb är fortfarande i ett tidigt stadium och mycket kan komma att ändras, beroende på den feedback vi får från er. Så passa gärna på att testa alla våra nya funktioner och hör av dig med de synpunkter du får.

Publicerad 2020‑08‑14, redigerad 2024‑02‑26.

Senaste nyheter